COACHING

Volwassenen coaching (25+)

Leid je jouw leven of leidt het leven jou? Als je veel met mensen werkt en dan heb je allereerst inzicht nodig in wie jij zelf bent, omdat je jezelf in iedere ontmoeting weer meeneemt en tegenkomt. Waarom doe je wat je doet? En waarom doe je niet wat je jezelf steeds voorneemt te doen?

Vaak herhalen we in de relatie met de ander, maar ook met onszelf, dezelfde gedrags-en gevoelspatronen; dit kunnen effectieve en ineffectieve patronen zijn. Meestal zijn we ons hier helemaal niet van bewust.

Jongvolwassenen coaching (18-25 jaar)

Jongerencoaching is er voor iedereen die – het op eigen benen leren staan – een uitdaging vindt. Tussen je 18e en 25e verlaat je het ouderlijk huis, je gaat studeren of werken. Een spannende en vormende tijd. In deze leeftijdsfase speelt er veel en kan je het gevoel hebben de regie kwijt te raken. Vragen die nu meer dan ooit kunnen spelen zijn wellicht: Hoe vind ik mijn plek? Hoe weet ik zeker of ik de juiste keuzes maak? Ga ik de goede kant op? Wat zijn mijn uitdagingen? Wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik?

Teamcoaching

Samenwerken is essentieel binnen een team. Dit gaat niet zomaar vanzelf. In tijden van verandering en ontwikkeling bouwt de één windmolens en de ander windschermen. Hoe zorg je ervoor dat deze dynamiek effectief wordt benut?
Ik help jouw organisatie om het beste uit je team te halen waarin de kwaliteiten van alle teamleden optimaal benut worden.

Contact